Fotobron: RIVM.nl

COVID-19

Coronavirus Protocol

In verband met het Coronavirus (COVID-19) start Highplus Media Company op vrijdag 28 februari 2020  het Coronavirus Protocol. 

Op donderdag 27 februari is er in de gemeente Tilburg de eerste besmetting van het zeer besmettelijke COVID-19 vastgesteld. Op dit moment hanteert Highplus een aangepast dekkingsgebied voor onze dienstverlening. Tijdelijk zullen wij de gemeente Tilburg en omliggende buurgemeenten nog wel bedienen maar alleen voor storingen die niet kunnen wachten tot een ander moment.

Op locatie zullen wij i.v.m. onze eigen veiligheid en hygiëne gebruik maken van mondkapjes en latex handschoenen. Wij waarderen uw aanbod van koffie en thee, helaas zijn we genoodzaakt uw vriendelijk aanbod tijdelijk af te slaan. Mocht u aangepaste huisregels hanteren meld dit dan alstublieft bij de monteur zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Is onze reactie niet wat overdreven?

Wij begrijpen dat onze maatregelen overdreven kunnen overkomen. Omdat wij continu bezig zijn op verschillende locaties en hierdoor in contact komen met een hoop verschillende mensen willen wij onze persoonlijke veiligheid garanderen. Omdat het COVID-19 zeer besmettelijk is en er nog niet kan worden gevaccineerd zijn onze maatregelen puur uit voorzorg. Wij hopen op uw begrip.

Comments are closed.