Netwerk installatie & beheer

Voor zakelijke klanten.

Onbegrensd op het internet.

Er werkt niks vervelender dan een haperende internetverbinding. Alle internet (WiFi) aangestuurde apparaten reageren traag en in extreme situaties helemaal niet! In de meeste gevallen ontstaan er netwerkproblemen door verouderde en of defecte netwerkproducten. Signaal problemen kunnen soms ook door iets heel onschuldigs ontstaan. Denk dan aan de plek waar de router zich bevind.

Wij installeren en onderhouden netwerkproducten en verhelpen storingen vaak nog dezelfde dag. Een netwerkproduct van vanuit een provider of zelf aangeschaft? Wij bieden service voor ieder netwerkproduct.

  • WiFi oplossingen
  • Bekabelde oplossingen
  • Onderhoud en storingsdienst

Een traag of slecht WiFi signaal in uw bedrijf? Dat is natuurlijk uiterst vervelend, gelukkig kunnen wij dit snel en eenvoudig voor je oplossen. 

Om goed in kaart te brengen wat er nodig is om probleemloos van je WiFi verbinding te genieten komen wij eerst op locatie meten. Deze meeting is natuurlijk vrijblijvend en kost je eenmalig € 19,95 incl. btw.  Wij kunnen direct op locatie je uitleggen wat er nodig is om je WiFi problemen te verhelpen.  Wij geven voor strikt alleen een aanbestedingsadvies.

Bekijk ook eens ons WiFi koopadvies

Interesse?  bel ons voor een vrijblijvend advies 0181-880379

Liever een bekabelde netwerkstructuur of zoek je een server oplossing voor op kantoor?  Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van netwerkpunten en het centraal verbinden van interne opslag oplossingen. Wij zijn inzetbaar voor o.a.:

  • Glasvezelverbindingen.
  • UTP verbindingen.  
  • Netwerk optimalisatie
  • Server en NAS oplossingen.
  • Installatie en periodiek onderhoud.

Heb je als gebruiker zelf apparatuur aangeschaft dan kunnen wij dit voor je installeren, onderhouden en aanmelden voor onze storingsdienst. Wij onderhouden apparatuur tot zijn 7e levensjaar. 

Installatie, onderhoud en storingsoplossing wordt aangeboden in diverse pakketten. Interesse?  bel ons voor een vrijblijvend advies 0181-880379

 

 

  • Klantenservice

klantenservice@highplus.nl

Binnen 2 uur antwoord op je e-mail.

0181 - 88 03 79

Onze telefonische klantenservice is nu gesloten

Facebook Messenger

Binnen 30 minuten antwoord op je bericht.

Alles bekabelen of draadloos?

Alhoewel een bekabelde internetverbinding de voorkeur heeft van iedere netwerkspecialist kan het soms niet anders dan een apparaat via een WiFi signaal te verbinden met het internet. Slimme lampen, video deurbellen en andere Smart Home apparaten vragen meestal een draadloos signaal. Als ondernemer kan je ontelbare smart-home oplossingen op het internet vinden. Maar kan jou netwerkapparatuur dit wel aan?

Wij komen graag op locatie voor een vrijblijvend adviesgesprek.

WiFi koopadvies

Binnenkort van plan om je netwerkapparatuur te vervangen of te upgraden? Wat koopje en waarom is de ene product nou zoveel beter dan de ander. Wij hebben alles wat je moet weten over WiFi en WiFi producten voor je verzameld en op onze koopadvies pagina gezet. 

 

Netwerk Installatie basis

Snel en makkelijk online

30 minuten installatietijd.

WiFi signaal check.

30 dagen installatie garantie.

Als er binnen 30 dagen het netwerkapparaat niet meer werkt door een installatiefout dan lossen wij dit kosteloos voor je op.

€ 34,95

Excl. BTW

Netwerk Installatie next

Zeer geschikt voor MKB, BV

60 minuten installatietijd.

DNS support.

WiFi signaal check.

30 dagen installatie garantie.

Als er binnen 30 dagen het netwerkapparaat niet meer werkt door een installatiefout dan lossen wij dit kosteloos voor je op.

€ 69,95

Excl. BTW

WiFi door het hele bedrijf

Overall goed internet

40 minuten installatietijd.

WiFi apparatuur check.

WiFi signaal check.

30 dagen installatie garantie.

Als er binnen 30 dagen het netwerkapparaat niet meer werkt door een installatiefout dan lossen wij dit kosteloos voor je op.

€ 54,99

Excl. BTW

Shopping Basket