Hosting & design

Voor zakelijke en particuliere klanten.

Bereik je klanten op jouw manier.

Een website is voor de meeste klanten de plek waar een eerste indruk wordt opgedaan. Je wilt als ondernemer klanten werven en aanzetten tot actie (het kopen van jouw producten of het starten van een conversatie) Al om al je website wordt een steeds belangrijkere tool voor jouw bedrijf.

Het liefst laat je jouw bedrijf online zien zoals je dit ook in het echt doet. En dat kan! Wij bouwen unieke websites die jouw bedrijf presenteert zoals hij is. Of het nu een digitale kop koffie is of toch wat technischer 

  • Hosting
  • Web design
  • E-mail hosting

Sinds dag 1 werken wij samen met het hostingbedrijf Hostnet uit Amsterdam. Al onze website worden vanaf afstand beheerd en gemonitord op verdachten activiteiten. 

bij ieder webhosting pakket leveren wij standaard 1 e-mailadres met Spamfilter Express 

Wij maken altijd unieke website die passen bij de opdrachtgever. Wij werken niet met standaard sjablonen of ingewikkelde beheerder software. Na oplevering kan je heel eenvoudig zel informatie op je website aanpassen.

Geen website nodig maar web een e-mailadres? Vanaf €29,95 per jaar krijg je bij ons een set van 2 e-mailadressen met een bijpassende domeinnaam.

  • Klantenservice

klantenservice@highplus.nl

Binnen 2 uur antwoord op je e-mail.

0181 - 88 03 79

Onze telefonische klantenservice is nu gesloten

Facebook Messenger

Binnen 30 minuten antwoord op je bericht.

Websites voor iedereen

Wij bouwen sinds 2016 website voor bedrijven, verenigingen, overheden of samengevat: voor een hoop mensen. Wij streven naar een website die voor iedereen toegankelijk is. Een gemeentehuis zonder rolstoelvriendelijke ingang kan toch niet? Waarom een ingewikkelde website met kleine letters en veel animaties dan wel? 

Het is geen geheim dat het internet ongekend veel toepassingen kent..  of het wordt gebruikt om je boodschappen te bestellen bij je lokale supermarkt of het uitvoeren van bankzaken.  Omdat het internet ontelbare toepassingen kent is het gebruik van het internet voor sommige erg lastig. 

 

Het Internet voor iedereen logo geeft aan dat een website is ontwikkeld door webdesigners, webhosting en mediabedrijven die rekening houden met gebruikers die niet erg bekend zijn met het internet en/of dit erg lastig vinden om te gebruiken.

Samen maken wij het internet toegankelijk voor iedereen.

Shopping Basket