Loading

Klantenservice

0181-880379

Onze klantenservice is nu open

klantenservice@highplus.nl

binnen 3 uur een reactie op je email

Facebook Messenger

binnen 15 minuten een reactie op je bericht

Jouw persoonlijk adviseur.

Het verhaal van Sam.

In 2016 ben ik net na mijn studie gestart als ZZP’er onder de naam Highplus. Het was even zoeken wat ik als zelfstandige voor mijn klanten kon betekenen. Al snel had ik door dat mijn passie voor IT en grafisch design goed samen kunnen.

Inmiddels zitten we in 2020 en heb ik veel bedrijven mogen helpen met hun marketing en online identiteit. Ben jij een ondernemer die liever doet waar hij/zij goed in is? Start vandaag nog met slim ondernemen en Let’s get started. 

Wij denken niet in standaardoplossingen.

Ieder project wordt bij ons als nieuw aangepakt. Dit houd in dat er bij ons op de plank geen ‘standaard’ websites of huisstijlen ligt. Een geleverd product is dan ook echt uniek. Onze klanten vertrouwen op creatief maatwerk.

Highplus Media Company
Roterij 48, 3224BD Hellevoetsluis
KvK: 66695716

Shopping Basket