Communicatie

Highplus is een communicatiebureau dat zich richt op het adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties in hun communicatie. Wij geloven dat communicatie het fundament is van een succesvolle onderneming. Daarom werken wij altijd nauw samen met onze klanten om hun communicatiedoelstellingen te bereiken.

Advies

Wilt u uw communicatie op een hoger niveau tillen? Dan is communicatieadvies van Highplus de ideale oplossing. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een effectieve communicatiestrategie die past bij uw organisatie en uw doelgroep.

Onder onze paraplu

In een eerste gesprek leren wij uw bedrijf en uw behoeften kennen. Op basis van deze kennis ontwikkelen wij een communicatieplan dat uw doelstellingen ondersteunt. Dit plan is gebaseerd op de volgende stappen:

  • Analyse: We analyseren uw huidige communicatie en identificeren de kansen en uitdagingen.
  • Strategie: We ontwikkelen een communicatiestrategie die uw doelstellingen ondersteunt.
  • Implementatie: We helpen u bij de implementatie van uw communicatieplan.
  • Evaluatie: We evalueren de resultaten van uw communicatie en passen deze waar nodig aan.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over wat Highplus voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Web- en Grafisch design

Wij geloven dat creativiteit de basis is van goed grafisch design. Daarom staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en concepten. Wij denken graag mee met onze klanten om tot unieke en onderscheidende ontwerpen te komen.

Wij bieden een breed scala aan grafisch designdiensten, waaronder:

  • Logo-ontwerp
  • Website-ontwerp
  • Printontwerp
  • Social media-ontwerp
  • Standontwerp
O.a. deze klanten gingen u voor

Casus

De concurrent voor zijn

Feest en cadeauartikelen winkel The Party Bear is al jarenlang de feestelijke aankleder van menig feestjes en gelegenheden in de regio Nissewaard. De verkoop locatie in Spijkenisse kreeg helaas twee retailers met soortgelijke feestartikelen als directe concurrent. Jezelf onderscheiden van de rest wordt dan nog belangrijker.

Wij ontwikkelden een nieuwe huisstijl, zetten een duidelijke communicatiestrategie op, ontwikkelde een nieuwe website met storefront en ondersteunen de ondernemer met persoonlijk advies en begeleiding op maat.