Sam en Suzanne

Wie wij zijn: in het kort.

Een kleinschalig communicatie en adviesbureau gevestigd in ons thuiskantoor te Den Haag. Klein maar fijn zeggen ze ook wel! Met maar 2 menselijke en 1 dierlijke medewerker mag je terecht spreken over een kleinschalig bedrijf. Laat u zich vooral niet afschikken door ons formaat want juist door onze kleine omvang floreren wij in hele grote en langdurige projecten.  Geen project is ons te gek, te lang of te complex!

Hoe het allemaal is begonnen.

In 2016 na mijn diplomering als Audiovisueel Specialist ben ik direct vanuit mijn opleiding naar de Kamer van Koophandel gesneld om als zelfstandig specialist onder de naam VDB Media aan de slag te gaan. Inmiddels gaan er twee jaar voorbij en merk ik dat het ontwerpen van huisstijlen en het bouwen van websites mij erg goed afgaan. 

In 2019 nam ik het besluit om onder de naam Highplus verder te gaan en mij te specialiseren in corporate design en DTP. Sinds de opstart ben ik zelfstandig ondernemer naast mijn vaste baan in loondienst. In 2023 zet ik de grote stap en ben ik als eigenaar van Highplus fulltime werkzaam in mijn eigen bedrijf. Met een vaste groep klanten die iedere maand groeit mag ik mijzelf een trots creatief ondernemer noemen.  – Sam

Waarom mensen voor ons kiezen:

  • Geen toeters en bellen maar gewoon goede service.
  • Een eerlijke prijs, jij weet wat alles kost en gaat kosten.
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Beschikbaar wanneer u ons nodig hebt.