IT diensten van Highplus

Highplus is een communicatiebureau dat zich richt op het adviseren en ondersteunen van bedrijven en organisaties in hun communicatie. Maar we bieden ook IT-diensten aan, waarmee we uw bedrijf of organisatie kunnen helpen om efficiënter en effectiever te werken. Onze IT-professionals kunnen u in diverse talen helpen. Wij spreken: Nederlands, Engels, Duits, Noors, Deen en Zweeds.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer weten over wat Highplus voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Efficiënter en effectiever werken

Als u op zoek bent naar IT-diensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften, dan bent u bij Highplus aan het juiste adres. Wij werken nauw samen met onze klanten om tot oplossingen te komen die voldoen aan hun wensen en budget.

We bieden een breed scala aan IT-diensten, waaronder:

  • Softwareontwikkeling: We ontwikkelen maatwerk software voor uw specifieke behoeften.
  • Hardware: We leveren en installeren hardware, zoals servers, computers en netwerkapparatuur.
  • Systeembeheer: We beheren uw IT-infrastructuur en zorgen ervoor dat deze optimaal blijft functioneren.
  • Opslag en beveiliging: We bieden oplossingen voor opslag en beveiliging van uw data.

Casus

Een stabiele VOIP oplossing

Een klant had behoefte aan een flexibele telefonieoplossing die kon worden aangepast aan de veranderende behoeften van het bedrijf. Het bedrijf had een grote klantenkring en er waren regelmatig pieken in het verkeer, wat leidde tot overbelasting van de bestaande telefonie-infrastructuur.

Het bedrijf ging over op VOIP-verbindingen van Highplus VOIP-verbindingen maken gebruik van internet om spraak te transporteren, waardoor ze flexibel en schaalbaar zijn. Het bedrijf kon nu eenvoudig extra capaciteit toevoegen op momenten dat deze nodig was, zonder dat er nieuwe hardware of lijnen nodig waren.

Onze expertises

IP Networking, Python, PHP, Linux, Microsoft Windows, Wi-FI, DNS, VMWare ESXi, Microsoft Azure, AWS, Cisco ASA, Juniper, Aruba, Mikrotik, AMD, Intel, ZFS, Jira, Confluence, Gitlab, Github, Bash, Docker, Ansible, CI/CD, ISO27001, SOC2, DevOPS, Datacenter design, Data Management, Coaching, Hetzner, Hardware design, ITIL